SurPad

SurPad on tehokas Androidilla toimiva maasto-ohjelmisto. Käyttäjäystävällisten toimintojen avulla voit suorittaa mittaustyöt helposti, olipa kyse kartoituksesta, maastomerkinnästä tai pintojen tarkastuksesta. SurPad-ohjelmistolla voit myös laskea pinta-aloja, kulmia ja matkoja sekä luoda omia maastomalleja.

Palvelemme kattavasti ympäri Suomen. Ota yhteyttä myyntiimme, niin kerromme lisää tuotteistamme!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Kr Pyydä tarjous

Lataa

Lataa tuote-esite Lataa mittausohjelmisto
 1. Kartoitus/mittaus

  Mittaa oikeat geometriat suoraan maastossa. Voit määrittää, mitkä työkalut ovat pikanäppäiminä näytön vasemmassa reunassa. Myös alareunan tietokenttä on muokattavissa.

 2. Koodaus

  Koodaa ennalta määritetyllä koodiluettelolla tai luo oma mittauksen aikana.

 3. CAD / Maastomerkintä

  Merkitse maastoon piirustuksista esim. dxf -muodossa. Valitse vain kohde, jonka haluat merkitä ja ohjelma siirtyy merkintätilaan - olipa kyseessä sitten piste tai viiva.

 4. Pintatarkastus

  Tarkista korkeudet pintamalleja vasten.

 5. Tielinja merkintä

  Merkitse suhteessa tienviivaan - saat liikkuvat arvot siitä, kuinka olet suhteessa esim. keskiviivaan leikkaus- ja sivumittojen muodossa. On myös mahdollista yhdistää pintamalli ja tienviiva, jolloin saat korkeudet pintamallista ja leikkaus / sivumitat tieviivasta.

 6. Pinta-ala laskenta ja matkamittaus

  Laske pinta-alat, kulmat ja tarkista matkat suoraan maastossa. Todella joustava ja hyödyllinen toiminto kaikille, joilla ei ole mahdollisuutta käyttää toimisto-ohjelmistoa.

Sisältää

 • Täydellinen lisenssi

  Kaikki edellä kuvatut toiminnot sisältyvät lisenssiin, joten SurPad on täydellinen mittausohjelma.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!Kr

Pyydä tarjous

Haluaisitko lisätietoja tuotteistamme?

Lähetä meille yhteystietosi oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä. Tavoitat meidät aina myös puhelimitse, yhteystietomme löytyvät alta!