L5 U3D-XD

Ruoppaus asettaa erittäin korkeat vaatimukset kaikille koneohjauksen komponenteille. Ruoppauksen koneohjausjärjestelmä L5 U3D-XD onkin erikoiskestävä versio suositusta L5 U3D-X -kaivujärjestelmästämme. Pohjimmiltaan se perustuu samoihin komponentteihin, mutta L5 U3D-XD:ssä antureiden suojaus on vahvistettu puomin anturista eteenpäin. Anturikotelo tarjoaa maksimaalisen suojan vettä ja ulkoisia iskuja vastaan. Lisäksi antureiden väliset kaapelit on suojattu hydrauliletkulla.

Kaikki toiminnot ovat helposti käden ulottuvilla ajon aikana ja näkymä on käyttäjäystävällinen. Alavalikot ja asetukset on piilotettu, jotta kuljettajan yleisnäkymä pysyy mahdollisimman selkeänä työskentelyn aikana.

Käytettävissä on myös Unicontrol Cloud -pilvipalvelu, jossa saat nopeasti yleiskuvan koneistasi, missä ne ovat ja mihin projekteihin ne on liitetty. Kaikki koneella tehdyt mittaukset synkronoidaan suoraan pilveen ja referenssimallit lähetetään yhtä helposti koneille. Vuokratut koneet voi helposti lainata vuokraajan tilille, jolloin kaksoislisenssejä ei tarvita. Etätuki on aina vain napin painalluksen päässä.

Palvelemme kattavasti ympäri Suomen. Ota yhteyttä myyntiimme, niin kerromme lisää L5-tuotteista!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Kr Pyydä tarjous

Lataa

Lataa tuote-esite Lataa pikaopas
 1. Pintaloggaus

  Todella tehokas toiminto kaivamisen ja syvyyden reaaliaikaiseen visualisointiin ja kirjaukseen. Kirjatut tiedot voidaan poimia pilvestä 3D-pintana ja käyttää suoritetun työn laadunvarmistuksena.

 2. Erittäin nopeat ja vakaat anturit

  Ei viivettä mitatuissa arvoissa, mikä on erittäin tärkeää pitkäpuomisissa koneissa.

 3. Etätuki

  Aina napin painalluksen päässä.

 4. Moderni käyttöliittymä

  Helppokäyttöinen ja selkeä ohjelmisto tuo sujuvuutta urakointiin.

Komponentit

 • Tietokone

  Vankka Samsungin ammattikäyttöön tarkoitettu tabletti, jossa on Androidilla toimiva tanskalaisen Unicontrol kehittämä 3D-ohjelmisto. Valitse näyttö 8" ja 10" välillä.

 • GNSS-vastaanotin

  Tupla GNSS-vastaanotin, jossa kaikkien satelliittijärjestelmien tuki.

 • Anturit

  Uuden sukupolven IMU-anturit, jotka on suojattu puomista eteenpäin erikoissuunnitellulla anturikotelolla ja anturien välisellä hydrauliletkulla.

 • Tukisopimus

  1 vuoden tukisopimus, jossa Unicontrol Cloud-pilvipalvelu, etätuki, verkkoyhteys ja ohjelmistopäivitykset.

 • Asennus

  Täydellinen asennus ja kalibrointi.

 • Takuu

  3 vuoden takuu kaikille komponenteille.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!Kr

Peruspaketti tietokoneella ja 3D-ohjelmistolla, neljä anturia sis. kolme anturikoteloa ja hydrauliletkun, GNSS-vastaanotin, 1 vuoden tukisopimus ja asennus.

Pyydä tarjous

Haluaisitko lisätietoja tuotteistamme?

Lähetä meille yhteystietosi oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä. Tavoitat meidät aina myös puhelimitse, yhteystietomme löytyvät alta!