SurPad

SurPad on tehokas mittausohjelma, joka toimii Androidilla. Käyttäjäystävällisten toimintojen avulla voit suorittaa useimmat mittaustyöt huolettomasti riippumatta siitä, onko kyse kartoituksesta, maastoon merkinnästä tai pintojen tarkastuksesta. Voit myös laskea pinta-aloja, kulmia ja matkoja sekä luoda omia maastomalleja.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Kr Buy

Downloads

Lataa tuote-esite Lataa mittausohjelmisto
 1. Kartoitus/mittaus

  Mittaa oikeat geometriat suoraan maastossa. Voit myös määrittää, mitkä työkalut ovat käytettävissä pikanäppäiminä näytön vasemmalla reunalla. Tietysti myös alareunan tietokenttä on konfiguroitavissa.

 2. Koodaus

  Koodaa ennalta määritetyllä koodiluettelolla tai luo oma mittauksen aikana.

 3. CAD / Maastomerkintä

  Merkitse maastoon piirustuksista esim. dxf -muodossa. Valitse vain kohde, jonka haluat merkitä, ja sitten ohjelma siirtyy maastoon merkintätilaan - olipa kyseessä piste tai viiva.

 4. Pintatarkastus

  Tarkista korkeudet pintamalleja vasten.

 5. Tielinja merkintä

  Merkitse suhteessa tienviivaan - saat liikkuvat arvot siitä, kuinka olet suhteessa esim. keskiviivaan leikkaus- ja sivumittojen muodossa. On myös mahdollista yhdistää pintamalli ja tienviiva, jolloin saat korkeudet pintamallista ja leikkaus / sivumitat tieviivasta.

 6. Pinta-ala laskenta ja matkamittaus

  Laske pinta-alat, kulmat ja tarkista matkat suoraan maastossa. Todella joustava ja hyödyllinen toiminto kaikille, joilla ei ole mahdollisuutta käyttää toimisto -ohjelmistoa.

Sisältää

 • Täydellinen lisenssi

  Kaikki edellä kuvatut toiminnot sisältyvät, joten SurPad on täydellinen mittausohjelma.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!Kr

Buy

Vill du komma i kontakt med oss eller veta mer om något?

Skriv en rad eller två om vad du undrar över eller vilken produkt du vill veta mer om så hör vi av oss så snart som möjligt.