L5 M-Tab RTK

Ratkaisu kaikille ammattilaisille, jotka haluavat paikannusta jopa 5 cm: n tarkkuudella – täydellinen esim. GIS -mittaukseen tai hieman karkeampaan työmaamittaukseen. Sisäänrakennettu RTK GNSS -vastaanotin takaa sen, että mitään muuta ei tarvita kuin itse PDA ja pieni antenni, joka tarjoaa erittäin joustavan ratkaisun joka on helppo ottaa mukaan kaikkialle.

SurPad -ohjelmiston avulla hallitset samat asiat, kuin projektin mittaushenkilökunta, sekä muut piirustukset ja kartat. On tietysti mahdollista kartoittaa ja merkitä maastoon aivan kuten perinteisellä GNSS ratkaisulla – riippumatta siitä, onko kyse kiinteistön rajojen paikantamisesta, sulkuventtiilin mittaamisesta, pintojen korkeuden tarkistamisesta.

M-Tab RTK: lla on kestävä muotoilu ja hyvä säänkestävyys. Tehokas akku mahdollistaa pitkät työpäivät maastossa ja lataus sujuu sujuvasti USB-C-liitännän kautta esimerkiksi autossa tai virtapankin avulla.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Kr Buy

Downloads

Lataa tuote-esite
 1. 5 cm tarkkuus ilman lisävarusteita

 2. Soveltuu hyvin kenttä työskentelyyn

 3. Terävä 8 tuuman näyttö, hyvällä värintoistolla

 4. Android käyttöjärjestelmä

 5. SurPad mittausohjelmisto datan hallintaan ja tallentaminen

  Täydellinen GIS -mittaukseen tai muuhun mittaukseen ja maastoon merkintään. Tuki yleisimmille tiedostomuodoille, kuten dxf / LandXML jne.

Sisältää

 • Tabletti

 • GNSS-vastaanotin / Antenni

 • Laturi

 • Mittausohjelmisto

  Helppokäyttöinen mittausohjelmistotäällä.

 • Takuu

  1 vuoden takuu kaikille komponenteille.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!Kr

Buy

Vill du komma i kontakt med oss eller veta mer om något?

Skriv en rad eller två om vad du undrar över eller vilken produkt du vill veta mer om så hör vi av oss så snart som möjligt.